dimarts, 24 de març del 2009

El CEIP La Minerva ha participat al 5è Fòrum d’Escoles Verdes de les conselleries de Medi Ambient i Educació

El programa té per objectiu ajudar als centres a promoure la participació i la implicació activa en la millora del seu entorn. El fòrum va servir per intercanviar experiències entre els responsables de les 33 escoles verdes que hi ha a les comarques del Barcelonès, el Vallès Oriental i el Maresme.

El CEIP La Minerva és una de les 14 escoles verdes que hi ha a la comarca del Maresme. Va ser una de les convidades a participar al cinquè Fòrum celebrat la setmana passada a Cabrera de Mar. Allí, el representant de La Minerva va exposar el projecte que s’està desenvolupant al centre calellenc. Es tracta d’un hort que els alumnes visiten de forma setmanal i a través del qual es promou l’alimentació saludable. Amb aquest projecte, a més, es fomenta la relació entre els escolars del centre.

El segell d’Escola Verda és un distintiu que atorga el departament d’Educació i que es renova cada tres anys. Amb ells es reconeix el compromís dels centres amb les anomenades tres “esses”: la sostenibilitat, la salut i la solidaritat.