dimarts, 24 de març del 2009

Noves jornades de donació de sang

El CAP de Calella i també l’Hospital Sant Jaume de Blanes impulsen una nova campanya de donació de sang de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. A més, el Banc de Sang i teixits de Catalunya tindrà demà a la tarda vespre la seva Unitat Mòbil instal•lada al Rierany dels Frares.

Les donacions per a la campanya es podran fer dimecres i dijous al CAP de Calella. Demà, de 10 a 2 del migdia, i demà passat de 4 a 8 del vespre a l’Aula d’Educació Sanitària de l’equipament calellenc. Cal recordar també que una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits recollirà donacions demà dimecres entre les 5 i les 9 del vespre al Rierany dels Frares. Per ara les previsions són optimistes, i més si es té en compte el resultat de donacions recollides a la campanya de diumenge al Rierany dels Frares. La responsable del Banc de Sang a la nostra zona, Sílvia Delgado, ha explicat que 50 donacions no és una xifra habitual.

Les donacions al CAP, al ser en un lloc fix, no acostumen a atreure tants donants, malgrat que són útils per als treballadors de la sanitat.

La campanya a la zona del Maresme i la Selva es completa amb les donacions que es poden fer a l’Hospital Sociosanitari de Blanes el dijous de 5 a 9 del vespre i el divendres dia 27 de 10 a 2 i de 4 a 9 del vespre.