dijous, 19 de març del 2009

Principi d'acord per la gratuïtat de la C-32 durant la Half Challenge i la Challenge

Ja hi ha un principi d’acord entre el Consell Comarcal del Maresme i ACESA per tal que l’autopista C-32 sigui gratuïta durant les hores en què es disputi la Mitja Challenge i la Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Un acord que podria quedar tancat definitivament durant les properes setmanes. El 66 per cent del cost d’aquesta mesura l’assumirà el Consell Comarcal i el 34 per cent l’Ajuntament de Calella.
L'acord podria quedar tancat definitivament durant les properes setmanes.
Fins al moment el que sí hi ha signat és un acord entre el Consell Comarcal del Maresme, l’Ajuntament de Calella i l’empresa organitzadora de la triatló en què s’estableixen les responsabilitats de cada part en el desenvolupament de la Challenge. Les administracions posen a disposició dels organitzadors la carretera Nacional 2 i les infraestructures de les poblacions per on discorrerà la prova. Segons ha reconegut a Ràdio Calella el gerent del Consell Comarcal, Eladi Torres, el més complicat és el tall de la Nacional 2. Durant la mitja Challenge estarà tallada 7 hores, temps en què els ciutadans podran circular per l’autopista de manera gratuïta a través d’uns tickets magnètics que es repartiran per diferents punts.

Eladi Torres ha explicat que aquests dies s’ultimen detalls sobre on s’ubicaran els punts de lliurement de tickets o el disseny d’aquests. En alguns casos aquests punts estaran molt a prop de les entrades de l’autopista, a les rotondes.

Torres també ha explicat que aquests dies mantenen reunions amb les Policies Locals i Mossos d’Esquadra per perfilar el dispositiu de seguretat que s’aplicarà durant la mitja Challenge.