dimarts, 17 de març del 2009

Derrota del Suris Calella de tennis taula

El Suris Calella ha tornat a perdre un partit, tot i que encara depèn d’ell mateix per aconseguir classificar-se per a la propera edició de la lliga europea. Les calellenques van caure davant el San Sebastián de Los Reyes.

Van perdre per 2 a 4 davant la tripleta asiàtica de les madrilenyes. Només Svetlana Maiorova va poder salvar els papers, guanyant els seus dos individuals.


I a tot això, aquest cap de setmana s’ha disputat a les instal.lacions de la Fàbrica Llobet-Guri el Top Català Infantil i Juvenil, on el juvenil calellenc Marc Caymel s’ha proclamat campió de la seva categoria.

Caymel s’ha imposat amb superioritat després de guanyar 6 partits i perdre’n només un.

En la prova infantil, el calellenc Adrià Mallorquí va reperir subcampionat amb el mateix balanç de partits guanyats i perduts.

En fèmines, la juvenil calellenca Raquel Bonilla va ser subcampiona després de perdre la final davant la jugadora viguetana Nadina Riera, i per un resultat d’11 a 9en el cinquè set.

I aquest cap de setmana també hi ha hagut representació i podi calellenc al Campionat de Catalunya de Veterans. El subcampionat individual en categoria de més de 60 ha estat per a Jaume Puig, del Fusteria Villegas.