divendres, 20 de març del 2009

Avui comencen tallers sobre turisme

L’Ajuntament vol conèixer l’opinió dels ciutadans sobre el futur turístic de Calella. En el taller de prospectiva que es farà entre avui i demà, es tractaran àmbits tan dispars com l’urbanisme, la convivència o la identitat i promoció cultural de Calella.

Els participants a les jornades són ciutadans de peu, calellencs i calellenques, així com experts en el sector i responsables municipals. L’objectiu és arribar a traçar el perfil de la Calella turística que vol la societat i prendre-ho de referència en l’elaboració del Pacte Local pel Turisme.
---

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Calella vol que es generi un espai de debat a l’entorn del futur de la nostra destinació; tal i com ha pretès fer, de forma virtual, a través del projecte a Internet Consensus. Per això, ha organitzat per aquesta tarda i demà al matí uns tallers de prospectiva en els quals els participants reflexionin sobre l’activitat turística i tot el que es mou al voltant. Ja sigui la planificació urbanística, la preservació de l’entorn natural, la defensa de la identitat i les tradicions culturals; o aspectes sensibles com la convivència i la corresponsabilitat.

El taller es dividirà en unes ponències inicials, conduides per experts en matèria turística; i dues sessions de treball en grup on es donarà veu a la ciutadania.

El taller de prospectiva turística es farà aquest vespre, de 6 a 9; i demà al matí de 3 quarts de 10 a 2 de la tarda. Estarà coordinat per l’equip tècnic de la Fundació Desenvolupament Comunitari, que és l’encarregat d’elaborar el Pacte Local pel Turisme de Calella.