dilluns, 16 de març del 2009

Un santpolenc guanya la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme

L’atleta de l’Sport Canet, Marc Roig, ha estat el guanyador de la primera Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme. Ha creuat la línia de meta a 1 hora 7 minuts. El seguia de ben a prop Toni Bernadó, del CAV Andorra que ha estat segon, a només 7 segons.

Els dos esportistes, que han liderat en tot moment la cursa mantenint bons ritmes, han fet una valoració positiva del seu paper a la mitja marató malgrat que consideren que hauria de començar abans ja que la calor els ha afectat en el seu rendiment.

L’esportista de Sant Pol de Mar i guanyador de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme ha passat tot un mes d’entrenaments intensius a Kènia.

El segon a travessar la línia de meta, Toni Bernadó, és un esportista de primer nivell. Té a les seves esquenes 4 maratons olímpiques i pertany al CAV Andorra.

La classificació femenina l’ha liderat Hasna Bahom, del Califòrnia Esports, amb un temps d’una hora vint minuts. Bahom és una habitual de les mitges maratons i té al seu palmarès el liderat de diverses competicions.

La segona classificada ha estat Ana Moreno, del Grup Fondistes Blanes. Moreno, que ha fet un temps d’una hora 24 minuts, va ser la millor atleta espanyola a la Marató de Barcelona quedant en cinquena posició.

A nivell organitzatiu, els responsables de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme consideren que s’ha superat la prova. 1.200 participants vinguts d’arreu de Catalunya han realitzat un recorregut completament pla passant per Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.