dimecres, 4 de març del 2009

S'engeguen activitats per a estimular la gent gran

La gent gran de Calella pot participar, aquest mes de març, en uns tallers que organitza l’Obra Social de la Caixa del Mediterrari per estimular la seva inserció a la societat. Són uns cursos que, sota el títol «La vida a certa edat” plantegen diverses activitats educatives i socioculturals perquè se sentin actives.

El primer dels tallers que es farà aquest any, i en el que hi col.labora la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella, ha tingut una acceptació extraordinària. De fet, s’ha hagut d’ampliar el nombre màxim de participants en el grup.

Ahir dimarts es va fer la primera de les quatre sessions de què consta el taller per a un envelliment actiu. La iniciativa forma part dels programes de desenvolupament social de l’Obra Social de la CAM i s’adreça a persones majors de 60 anys que tinguin voluntat de continuar i mantenir-se com una part activa dins la comunitat.

El taller es farà tots els dimarts del matí del mes de març a la Cooperativa l’Amistat. Cada sessió té una durada d’aproximadament dues hores.

Les inscripcions per al taller d’aquest mes de març estan tancades un cop s’ha cobert l’oferta de places disponibles. De fet, fins i tot s’ha superat i el grup s’ha ampliat a 22 persones. El taller l’imparteix Anna Hernàndez, que és periodista i membre de la Societat Espanyola de Geriatria.

El programa de la CAM portarà de nou a Calella aquest taller però ja de cara al mes d’octubre. En aquest cas les sessions seran de tarda, els dijous, de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 del vespre. Per apuntar-s’hi s'ha de trucar al telèfon del Departament de Serveis Socials, 93 766 15 52.