dimarts, 10 de març del 2009

Càritas rep el tercer xec solidari de Gestvia

Gestvia, l’empresa municipal que gestiona les zones blaves de Calella, ha lliurat un nou xec solidari. En aquesta ocasió l’entitat beneficiària és Càritas Calella que ha rebut 3.000 euros per un menjador social.

Els responsables de Gestvia, l’empresa municipal de la gestió viària a Calella, han lliurat un nou xec solidari. Es tracta de 3.000 euros que ha recollit Càritas Parroquial de Calella i que serviran per finançar el funcionament d’un menjador social que ara fa un mes que es va posar en marxa a la parròquia de Sant Joan Baptista de Poblenou, Pineda de Mar. El menjador social va començar donant servei a una dotzena de persones i ara ja en són 30 les que cada dia hi van a dinar.

Per la seva banda, el president del Consell d’Administració de Gestvia, Jaume Palet, destaca que les ajudes solidàries que ha fet aquest organisme municipal miren tant a casa nostra com a l’exterior.

En els propers dies els responsables de Gestvia enviaran al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament un xec per valor de 6.000 euros per ajudar a la construcció d’un hospital materno-infantil al Sàhara. Aquest xec completarà les 4 ajudes solidàries que representen el 0’7 per cent del pressupost anual de Gestvia.