divendres, 27 de març del 2009

Juhé ha visitat el nou Hospital de Mollet

L’alcalde de Calella ha visitat recentment l’hospital de Mollet. El centre sanitari vallesà entra dins els paràmetres que regiran la construcció del nou hospital que la Generalitat de Catalunya ubicarà a Calella. Per aquest motiu, la consellera Geli va proposar aquesta visita a l’alcalde Josep Maria Juhé.

L'alcalde ha indicat que els vallesans “també volen reconvertir l'hospital antic en sociosanitari com a Calella". Pel que fa al nou hospital, situat a l'eixample de Mollet, Juhé l'ha definit de "nou, molt modern, molt eficient i molt senzill alhora, però amb molta qualitat dels espais”.

El nou hospital de Calella està projectat en una parcel.la de 40.000 metres quadrats, al sector dret de la riera Capaspre per sobre la carretera Nacional-II. El passat mes de febrer es va aprovar, per ple, un avanç de modificació del Pla General d’Urbanisme per aconseguir l’ús d’aquests terrenys, que després s’hauran de cedir a Salut perquè assumeixi l’obra.

En aquest temps, la Generalitat ha comunicat a l’Ajuntament de Calella que haurà d’introduir una modificació a l’avanç;canvis relatius a les zones verdes que es crearan al sector.