divendres, 27 de març del 2009

Els organitzadors de la Challenge demanen la col.laboració de les entitats

L’empresa organitzadora de la "Challenge Costa de Barcelona-Maresme" ha demanat la col•laboració de les entitats culturals de Calella per tal que portin a terme activitats paral•leles durant la celebració de les 2 triatlons. Ahir un representant d’Evolution va participar al consell municipal de cultura. Va ser un punt de l’ordre del dia afegit a última hora.

La regidora de Cultura, Pilar Rocafort, ha explicat que els representants de les entitats veuen amb bons ulls la proposta feta pels organitzadors de la Challenge encara que s’haurien de concretar aspectes com ara qui assumirà els costos de fer aquestes activitats.

D’altra banda, i pel que fa a les activitats culturals ja celebrades, Pilar Rocafort ha explicat a ràdio Calella que el sopar de carnaval i les activitats del vespre no acaben de funcionar i s’haurà d’obrir un període de reflexió per modificar, si s’escau, el format.

A l’ordre del dia d’aquest Consell Municipal de Cultura també hi havia la presentació de la proposta de bases per a la concessió de subvencions a entitats per a l’any 2010. Ara s’ha passat un esborrany sobre la metodologia per demanar aquestes ajudes. Hi haurà 3 tipus de subvencions.

La celebració del Festimatge 2009 i la posada en marxa d’una nova edició de la Primavera Cultural van ser 2 dels temes que es van abordar en el decurs del consell municipal de cultura al qual hi van assistir unes 30 persones.