dilluns, 30 de març del 2009

El món dels fabricants i distribuïdors de gasoses en llibre

El calellenc Albert Pruna ha presentat aquest dissabte el seu primer llibre “Fabricants i distribuïdors de begudes carbòniques a Calella” on recull la història del món dels fabricants i distribuïdors de begudes carbòniques.

La sala d’actes del Casal l’Amistat de Calella s’ha omplert de gom a gom aquest dissabte durant la presentació del llibre “Fabricants i distribuïdors de begudes carbòniques a Calella” d’Albert Pruna i Joaquim Pera.

El llibre recull la història dels fabricants i distribuïdors de begudes amb gas a Calella; una indústria que el seu dia va ser important per a la ciutat i que posteriorment va derivar en una fàbrica de gel. A banda d’aquesta història, també hi trobem un petit receptari i unes 70 fotografies en què es pot fer un recorregut nostàlgic per bars, restaurants i discoteques que van marcar una època de Calella. Un dels seus autors, Albert Pruna, ha reconegut a Ràdio Calella que el llibre és el resultat de 2 anys d’investigació.

El llibre, que té la portada realitzada per Robert Lluís, de Foto Film Calella, pertany a la col•lecció que edita el Grup Pa, Vi i Moltó amb motiu dels 40 anys d’aquesta entitat.