dijous, 12 de març del 2009

El Club Tennis Taula Calella s'interessa pels ajuts econòmics del Consejo Superior de Deportes

El Club Tennis Taula Calella vol acollir-se al programa d’ajudes que ofereix el Consejo Superior de Deportes de l’administració estatal als clubs esportius amb centres de tecnificació. És per això que els representants de l’entitat calellenca van reunir-se dimecres a Barcelona amb membres de la Federació Espanyola de Tennis Taula per informar-se dels tràmits que hauran de seguir.

El director tècnic del Club Tennis Taula Calella, Aitor Puig, va assistir a la visita oficial que va fer el nou president de la Federació Espanyola i el seu secretari tècnic a la seu de la Catalana, a Barcelona. Una visita que l’entitat calellenca va aprofitar per interessar-se per les ajudes que reben alguns centres de tecnificació i que mai s’han atorgat al club tot i que disposa de les instal.lacions de la Fàbrica Llobet-Guri. Ara es formalitzarà la sol.licitud perquè des del Club Tennis Taula Calella es considera que s’està fent una feina igual o millor de la que duen a termes altres entitats subvencionades. Puig ha manifestat que “el Club Tennis Taula Calella per resultats i infraestructura té molts números per aconseguir aquesta subvenció

El president de la Reial Federació Espanyola de Tennis Taula, Miguel Ángel Machado, va indicar, a més, que en l’informe de petició al Consejo, també s’hi haurà d’adjuntar una carta de suport de la Generalitat de Catalunya i de les federacions espanyola i catalana, cosa que no suposarà cap entrebanc, segons Aitor Puig.

Aprofitant la trobada, el president de la Federació Espanyola va confirmar que Calella continuarà sent la seu del Top Estatal, un dels tornejos més importants i que s’ha celebrat en 17 ocasions a la nostra ciutat.