dilluns, 2 de març del 2009

Èxit de participació a la Rua del Carnaval de l'Alt Maresme

Dissabte al vespre es va celebrar la Rua del desè Carnaval de l'Alt Maresme, que està organitzada per la Comissió de l’Alt Maresme, amb la col.laboració dels Ajuntaments de Calella i Pineda.

La Rua va sortir de l’Avinguda Mediterrani de Poblenou per acabar a la fàbrica Llobet-Guri, on es va fer el lliurament dels premis i el ball de carnaval amb l’Orquestra Selvatana.

La comparsa “Balines’s dancers” de Montcada i Reixac va emportar-se els 6.000 euros del primer premi de la Rua del Carnaval de l’Alt Maresme celebrada dissabte passat al vespre.

Era el primer cop que els guanyadors venien a la rua maresmenca, tot i que anteriorment havien participat a d’altres Carnavals.

En segona posició van quedar “Els guapos” de Tossa de Mar i tercers van ser “The Wizard of oz” de Lloret, que es van endur 1.500 i 1.050 euros respectivament.

La comparsa calellenca “Reciclem” va quedar en dinovena posició.

En categoria de grups, el primer premi dotat amb 250 euros va ser per “Quina Guasa” de Canet de Mar, “Mamma Mia Teenagers” de Vidreres va ser segon i en tercer lloc va quedar “Los derechos humanos” de Pineda de Mar.

La Rua de Carnaval de l’Alt Maresme arribava dissabte al seu desè aniversari i comptava amb 22 comparses inscrites i 12 grups, el que suposa que van desfilar unes 1600 persones.

Durant el recorregut, al carrer Bruguera, es va declarar un petit foc a la carrossa dels Caçafantasmes de Llagostera.