divendres, 13 de març del 2009

Candini no admet que l'alcalde titlli d'atac personal les valoracions del seu grup polític

El grup municipal de Convergència i Unió no admetrà que l’alcalde qualifiqui sistemàticament d’atac personal les seves opinions i valoracions polítiques. Ho ha dit la portaveu de CiU, Montserrat Candini, arran de les últimes declaracions de l’alcalde Josep Maria Juhé en relació a les subvencions rebudes per la Challenge Costa de Barcelona-Maresme.

La portaveu de CiU a Calella, Montserrat Candini, no accepta la petició que li va fer l’alcalde a través d’aquesta emissora. Josep Maria Juhé li demanava "correcció" quan es refereixi públicament a l’acció i a la gestió del govern a l’hora de buscar subvencions per a la triatló comarcal. Candini s’ha reafirmat en la informació que va donar durant l’audiència pública sobre turisme i ha qüestionat la resposta donada per l’alcalde dient que "barreja naps i peres". Segons Candini "no pot ser que CIU parli de la subvenció d’esports i ell digui que la Diputació li dóna 650.000 euros per obres".

També ha argumentat que, com la Challenge, la marató de Barcelona és una iniciativa privada, que rep subvencions tant de la Diputació com de l'Ajuntament.

Candini ha demanat més honradesa i cintura democràtica a l’alcalde davant de les opinions plantejades per ciutadans diferents a les seves i ha manifestat que sembla que "la seva voluntat sigui segrestar les opinions contràries a les seves". A més ha manifestat que Juhé "té sou de capità general i actua, en realitat, com a sargent ras".