dijous, 5 de març del 2009

L'ATC demana un gerent per l'Agència Turística

L’Associació Turística de Calella posa com a requisit imprescindible que l’Agència Turística de Calella tingui un gerent un cop es doti aquesta iniciativa d’entitat jurídica. Una figura que s’escolliria de manera consensuada entre el sector públic i privat i que hauria de treballar, entre altres, per aconseguir subvencions i tot tipus d’ajuda per promocionar i reactivar l’activitat turística del municipi.

La vicepresidenta de l’Associació Turística de Calella, Isabel Mallol, es mostra confiada que en els propers mesos, i un cop es posi en marxa el Pla d’Acció Local per a la millora de la competitivitat turística, s’aniran definint aspectes tan importants com la figura d’un gerent per l’Agència Turística de Calella.

Malgrat això, és poc probable que durant aquest 2009 es doti l’Agència Turística de Calella d’entitat jurídica. Almenys encara no hi ha dates concretes, segons ha indicat Isabel Mallol.

En tot cas, els representants de l’Agència Turística de Calella ja treballen en l’organització de les activitats de dinamització de la platja per aquest estiu.