divendres, 6 de març del 2009

Una jornada de treball reemplaçarà la Nit de l'empresari

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella ha canviat el format de la Nit de l’Empresari, que com es coneixia fins ara -amb una gala-sopar amb reconeixements a les empreses de la ciutat- deixa de fer-se. Ara es farà una jornada de treball a principis de desembre. Abans però, al maig, es farà un debat sobre el negoci que pot generar el turisme esportiu.

“Calella ciutat emprenedora”. Aquest és el títol de la jornada que substituirà la tradicional Nit de l’Empresari, que l’any passat va arribar a la cinquena edició. A més del canvi de format d’aquest esdeveniment, també es modifica la data de celebració. Serà a principis del mes de desembre. Abans però, al mes de maig, es farà una altra jornada sota el títol “Reptes i Noves Oportunitats de Negoci a Calella: Turisme Esportiu”. En aquest cas es volen donar a conèixer les iniciatives que s’estan duent a terme per potenciar Calella com a destinació turística esportiva.

Els responsables de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament porten mesos elaborant un format que satisfaci els empresaris de la ciutat ja que, segons fonts d’aquesta regidoria, les enquestes que es passaven durant la celebració d’aquest esdeveniment plantejaven com a millora el canvi de format de l’acte. Es demanava un acte més pràctic per compartir experiències a banda dels possibles reconeixements. L’objectiu és donar a conèixer els nous projectes empresarials de la ciutat i l’intercanvi d’experiències, a banda, dels reconeixements a la trajectòria de les empreses de la ciutat. Es vol reflexionar de manera conjunta entre els agents socioeconòmics de la ciutat sobre els nous reptes, amenaces i oportunitats que es plantegen amb el context de crisi.

La regidora de Promoció Econòmica ha reconegut també que un dels motius del canvi de format de la "Nit de l’Empresari" ha estat l’econòmic.