dimarts, 3 de març del 2009

S'estudia que l'Agència Turística de Calella tingui entitat jurídica pròpia

El Pla d’Acció Local per a la millora de la competitivitat turística de Calella recomana dotar d’entitat jurídica a l’acord de col.laboració entre sector públic i privat; un conveni que, sota el nom Agència Turística de Calella, ha gestionat les activitats de dinamització turística que s’han fet al municipi.

La regidora Loida Serrano assumeix aquesta proposta com a pròpia tenint en compte, ha dit, que la constitució d’un organisme de titularitat mixt permetria reduir el temps d’execució al que s’han de cenyir les administracions públiques.
-

El Pla d’Acció Local sobre el turisme a Calella ha de permetre generar propostes pràctiques i operatives que defineixin un planejament de futur adaptat a les noves necessitats del sector. Objectius i estratègies encaminades a reforçar Calella com una destinació especialitzada en turisme de salut, esportiu, de proximitat i familiar. Caldrà, per executar-les, consolidar l’estructura de l’Agència. Crear, per tant, un organisme de participació mixt. Així ho ha declarat la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Calella, Loida Serrano.

La proposta és dotar d’entitat jurídica al conveni de col.laboració entre Ajuntament de Calella i l’Associació Turística de Calella, i que es renova anualment. Això permetria superar la lentitud de gestió amb la que es treballa a l’administració pública.

La regidora de Turisme ha dit que el sector privat està disposat també a fer aquest pas endavant.