dimarts, 10 de març del 2009

Juhé demana a Candini correcció en referència als ajuts de la Challenge

L’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha volgut puntualitzar les declaracions de la regidora de Convergència i Unió, Montserrat Candini, sobre la recerca de finançament per a la "Challenge Costa de Barcelona-Maresme".

La senadora Candini havia posat en dubte, durant l’última audiència pública en què es va debatre el futur del turisme, que s’haguessin fet tots els esforços per aconseguir el màxim suport econòmic de les administracions per a la triatló.

Candini va fer una comparació amb l’Ajuntament de Barcelona que ha aconseguit una subvenció per a la celebració del Campionat Europeu d’Atletisme. Una cita esportiva però que impulsa directament el consistori barceloní, cosa que no passa amb la Challenge, segons ha manifestat l'executiu municipal. Juhé ha recordat que la Diputació dóna ajudes als municipis a través de la Xarxa de Municipis. En el cas de Calella s’han rebut 650.000 euros que es destinen a la reforma de diversos carrers.

Josep Maria Juhé demana a la regidora convergent correcció i considera que la seva actitud va ser un atac a la seva persona quan Candini va dir que no s'havia tingut en compte l'alcalde "quan a la Diputació qui mana és del mateix partit que el president del Consorci Costa del Maresme".