dilluns, 30 de març del 2009

Torna el CalellaFest

Ahir van arribar a Calella 1.600 joves universitaris britànics que participen des de al CalellaFest, una estada esportiva de cinc dies que acabarà dijous i que acostuma a provocar molèsties als veïns i destrosses al mobiliari urbà, ja que barreja esport i diversió nocturna amb alcohol. Per aquest motiu la Policia Local i els Mossos d’Esquadra reforcen el dispositiu de seguretat als punts més conflictius, a prop dels punts d’oci, a la riera Capaspre.

El regidor de Governació, Jaume Palet, ha destacat que divendres, un cop marxin els joves, es farà una avaluació de com hagi transcorregut l’estada i dels possibles desperfectes que hi puguin haver i que l’any passat ja va assumir la pròpia organització.

L’equip de Govern es va reunir divendres amb els organitzadors del viatge i els va demanar que facin esforços per tenir controlats els joves.

Entre les novetats d’aquest any hi ha que els nois portaran, a banda de braçalets identificatius, gots de plàstic amb el seu nom i el lloc on s’allotgen.

El regidor de Governació ha advertit que s’actuarà amb total contundència si es detectin situacions il•legals.

Els joves britànics vénen a Calella amb packs d’estada i festa tot inclòs.