dimecres, 25 de març del 2009

En marxa el concurs de dibuix d' Aqualia

Estudiants d’Itàlia i Portugal s’afegeixen aquest any als escolars que participen al concurs anual de dibuix infantil que organitza l’empresa Aqualia. Hi prenen part també alumnes de les escoles de Calella i d’altres municipis i ciutats de l’Estat espanyol. D’aquesta manera el concurs "Aigua: tu sí que pintes", pren caire internacional, però manté l’objectiu de conscienciar els més petits sobre el bon ús de l’aigua.

Al concurs anual de dibuix infantil d’Aqualia hi participaran alumnes de 3r i 4rt de primària de les escoles de Calella, ja que la nostra ciutat té delegat el servei d’aigües a aquesta empresa. Aquest any és la setena edició del concurs, i per primer cop, a més d’alumnes de l’Estat, també hi participen estudiants italians i portuguesos.

És l’empresa Aqualia qui enviarà a les escoles de Calella el material necessari per participar al concurs i a partir d’aquí serà la creativitat de la mainada qui prendrà protagonisme. Només se’ls marca una condició, i és que a tots els dibuixos hi ha de pintar les aletes que forman part del logotip d’Aqualia.

Els deu millors dibuixos guanyaran una Nintendo Wii cadascun, a més de 200 premis d’un kit de dibuix per als finalistes. També es donen 5 premis col•lectius que es donen per sorteig als centres escolars que aportin més participants. Se’ls regala un ordinador amb impressora. Els guanyadors es coneixeran a partir del dia 29 de maig.