dilluns, 30 de març del 2009

Els partits polítics parlen de la Challenge

L’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, creu que ACESA “s’hagués hagut d’implicar més” per tal que l’Ajuntament de Calella i el Consell Comarcal no hagin d’assumir el cost que suposarà que l’autopista C-32 sigui gratuïta durant les hores en què es disputi la Mitja Challenge i la Challenge Costa de Barcelona-Maresme; un acord segons el qual el 66 % del cost l’assumirà el Consell Comarcal i el 34% l’Ajuntament de Calella.

En aquest sentit, la portaveu de CiU, Montserrat Candini ha manifestat que ACESA “no s’ha portat bé” i que el Departament de Política Territorial i el Consell Comarcal haguessin hagut d’apretar més la concessionària ACESA.
Candini ha recordat que al Ral.li de Salou es van aixecar barreres amb cost zero per als usuaris de l’autopista.

Recordem que durant les proves de triatló els maresmencs podran circular per l’autopista de manera gratuïta a través d’uns tickets magnètics que es repartiran per diferents punts.

Aquest va ser un dels temes que es va tractar divendres al Fòrum Obert de Ràdio Calella, on també hi va ser present el regidor d’Esquerra Republicana Jaume Palet qui va indicar que les regidories de Governació i Turisme treballen conjuntament en un esdeveniment que serà una “prova de foc” per a Calella.

Durant el programa Candini va indicar que era molt important que hi hagués una molt bona comunicació d'un doble esdeveniment esportiu al qual "l'empresa Evolution hi juga fort", segons va indicar Juhé.

Palet va recordar que també era molt important que el sector del turisme s'impliqui econòmicament amb la prova.