dilluns, 16 de març del 2009

El director general de Turisme creu que s'ha de seguir posant de relleu la singularitat de Catalunya

El sector turístic és un dels més resistents, el més adaptable i el que té més capacitat d’innovació. Aquests elements fan que l’impacte de la crisi econòmica sobre aquesta indústria no sigui tan accentuat. Així almenys ho considera el director general de Turisme de Catalunya, Joan Carles Vilalta.

Vilalta considera que si Catalunya és una de les principals destinacions turístiques mundials és precisament per la singularitat del seu territori. Una singularitat que el director general de Turisme creu que s’ha de continuar posant de relleu.

A l’hora de preveure com anirà la propera temporada turística, Joan Carles Vilalta no fa cap pronòstic malgrat que és mostra positiu i esperançat. Així ho ha indicat en declaracions a Ràdio Calella.

Precisament aquests dies s’ultimen les obres del futur Centre d’Acollida Turística de Teià, prova pilot de la xarxa de centres que el consorci Turisme de Catalunya vol implantar a diversos punts del territori, per donar a conèixer la història i singularitat del país. En aquest cas, es mostrarà el procés de romanització a Catalunya.