dilluns, 9 de març del 2009

L'ATC prepara mobilitzacions per reclamar millores a les infraestructures de mobilitat

Els responsables de l’Associació Turística de Calella estan planificant diverses mobilitzacions, tant a nivell local com comarcal, per exigir novament millores en les infraestructures de la comarca. Així demanen que el desdoblament de la línia del tren no es faci sobre el traçat actual, a primera línia de costa.

Els empresaris turístics preparen actes a nivell de Calella i també de la resta de la comarca amb l’objectiu d’engrescar la societat en general per tal que es mobilitzi i exigeixi de manera rotunda accions per millorar la mobilitat al Maresme. La vicepresidenta de l’ATC, Isabel Mallol, ha explicat a Ràdio Calella que a nivell local es tiraran endavant iniciatives populars buscant la complicitat, entre altres, de l’associació de comerciants i de l’Associació Cívica i Veïnal Capaspre.

A nivell comarcal s’activarà la pàgina web www.maresmesensebarreres.com que s'impulsa des de la Fundació Privada Costa de Barcelona-Maresme. Aquesta pàgina web havia d’entrar en funcionament l’estiu del 2008 però finalment el seu projecte va quedar aturat. A més, es vol crear una plataforma en què els empresaris calellencs tinguin veu i vot per exigir d’una manera més eficaç les seves reivindicacions. L’Associació Turística de Calella aplega els empresaris del sector hoteler, de la restauració i també de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.