dimecres, 5 de maig del 2010

Ampliació horària

Els responsables de Turisme de Calella han decidit ampliar als 7 dies de la setmana l'horari d'obertura de l'Oficina de Turisme ubicada al costat de l'estació de RENFE. No en va, es van rebre durant l'any passat unes 30.000 visites a les dues oficines de turisme de què disposa la ciutat.

L'Oficina de Turisme situada al costat de l'estació de RENFE de Calella obre des d'aquest mes de maig i fins a l'octubre els 7 dies de la setmana en horari de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. La decisió s'ha pres arran del gran nombre de visites que rep aquest punt d'informació de la ciutat al llarg de tot l'any.

Actualment, Calella compta amb 2 punts d'informació turística: Un ubicat a la carretera Nacional 2, a l'antiga seu del Patronat Municipal de Turisme, i l'altre a un dels llocs d'arribada de molts turistes i visitants: l'estació de RENFE.

Segons la regidora de Turisme, Loida Serrano, el perfil d'usuari d'aquestes 2 oficines és molt diferent. En el cas de la carretera nacional, els turistes volen informació més àmplia per programar i planificar tota la seva estada mentre que al punt d'informació del costat de la RENFE, els usuaris demanen informació sobre trajectes curts o visites a Barcelona.

Precisament, les informacions demanades són sobre els transports i sobre aspectes culturals i lúdics de Calella. Els visitants de la nostra ciutat gaudeixen, segons Loida Serrano, del viatge en tren.

L'obertura els 7 dies de la setmana de l'Oficina de Turisme situada al costat de la RENFE farà que l'altra oficina es tanqui 2 dies a la setmana: els diumenges i dilluns. Fins ara, es tancava cada oficina un cop a la setmana.

El punt d'informació turística de la RENFE, tal i com es coneix popularment, es va obrir fa gairebé 2 anys. Quan no existia, s'instal·lava un suport d'informació turística al Passeig de les Roques.