dijous, 13 de maig del 2010

Càpsula Half Challenge 5: L'ambient

L’activitat ‘challenge’ a Calella es comença a respirar ja de forma més intensa des d’ahir dimecres. S’ha aixecat ja la carpa on els triatletes deixaran les seves equipacions i que és, de fet, l’espai de les transicions. Carpa que s’alça al costat del Camp de Futbol de Mar, cobert ja amb una catifa vermella, més petita que la de l’any passat, que és on reposaran les bicicletes dels triatletes les hores prèvies a la cursa.

Des d’avui mateix, els inscrits ja poden recollir els dorsals i la bossa amb tot el material necessari que lliura l’organització. Han de passar per la petita carpa instal.lada a l’espai EXPO, al Passeig Manel Puigvert, i indicar als voluntaris el número de dorsal que els ha atorgat l’organització i que trobaran al web www.challenge-barcelona.es. Al web, a més, s’informa del programa de la carrera, la ubicació i horaris de funcionament del punt d’informació; i també que la reunió tècnica (briefing) es fa dissabte en diverses sessions, començant a les 12 del migdia i acabant a les 3 de la tarda. S’indica que la facturació de bicicletes i bosses comença dissabte a dos quarts de tres de la tarda o que la Pasta Party es farà a la sala gran de la Fàbrica Llobet-Guri al capvespre de dissabte. Hi trobaran el timmig al detall de la jornada de diumenge, el dia D.

El repte serà un dia abans, el dissabte, per als menuts. Com en l’any passat, i subratllant la vocació familiar la prova en sí i de tot Calella, s’ha organitzat el Kids Challenge. Nens i nenes des de 3 anys i fins a 14 anys podran participar en aquesta competició, bàsicament lúdica, que es durà a terme dissabte el matí al passeig Manel Puigvert. Hauran de córrer en un circuit de distàncies diferents en funció de l’edat. L’objectiu és traslladar l’ambient festiu i esportiu que els grans viuran diumenge a joves i nens de Calella, o els propis familiars els triatletes. És una participació gratuïta que es pot formalitzar on-line i que encara està oberta.

Al web del Half Challenge en trobaran tota la informació. També si encara estan ruminat viure ‘l’experiència challenge’ des del punt de vista del voluntariat, s’han de posar en contacte, sense perdre temps, amb el Club Atletisme Calella, entitat local que coordina tot aquest grup de gent, valuossíssima el dia de la prova però també en la prèvia. Truqui’n al 93 769 02 48.