dimarts, 4 de maig del 2010

La botiga al carrer

L'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial organitza per aquest proper dissabte dia 8 de maig una nova edició de la botiga al carrer.Serà una de les dues que es faran aquest any. Des de les 10 del matí a les 9 del vespre hi haurà botigues al cor del comerç calellenc, al carrer Església i serà la primera del 2010 perquè els associats van demanar fer-ne una a la primavera i una altra d'hivern.

Al carrer s'hi podran trobar les botigues habituals de la ciutat, tant si són afiliades a l'associació de comerciants com si no. L'única condició per participar-hi i tenir una ubicació al carrer Església l'explica la vicepresidenta de Calella Centre Comercial, Montse Cordon: "l'associació de comerciants és qui ho organitza però s'hi poden apuntar les botigues no associades,l'única diferencia que hi ha és que els associats ho tenen gratuït i la resta han de fer una petita aportació econòmica"- ha dit Cordon. La vicepresidenta ha afegit que es fara des de la Plaça de l'Església fins al final del carrer Església i totes les botigues de l'extrarradi també s'hi poden ubicar.

Probablement es repetiran les xifres de l'any passat, i a més de les del carrer Església n'hi haurà una trentena més que tenen l'establiment físic a fora d'aquest carrer. La botiga al carrer es celebra el mateix dia que l'exposició de roses. Tot plegat ha de crear un ambient propici perquè els comerciants liquidin existències a preus més rebaixats.