dimarts, 18 de maig del 2010

Una altre cop

Handbol: Sant Vicenç Esportiu 29 - UEHCalella 24: Els unionistes tornen a caure contra la seva bèstia negra i hauran d’ esperar una jornada per assolir la salvació matemàtica.

Els calellencs van anar a la pista del San Vicenç, coneixedors de la seva teòrica superioritat, però un any més els vallesans es van convertir en la bèstia negra dels calellencs. La primera part del partit va venir marcada per la nefasta defensa visitant, que aguantava el marcador gràcies a l’ encert en atac. Al final dels primers 30 minuts es va arribar amb un marcador desfavorable de 15 a 12.

A la segona part la defensa va millorar, però l’ atac va fallar per tot arreu, fins a quatre penals van arribar a errar . A partir d’ aquí, els locals van agafar una renda de 6 gols que van utilitzar per acabar guanyant el partit.

Ara els de la UEHC ja preparen el penúltim partit de la temporada contra el Sant Boi. Si els nostres guanyessin de 3 gols haurien salvat la categoria.