dimecres, 26 de maig del 2010

Quasi salvats

UEHCalella Instalaciones Andrés 36 - Sant Boi 31: Els calellencs estan quasi salvats. Només un triple empat molt difícil que es doni, faria que baixessin de categoria.

Partit molt igualat en el seu inici. Un encontre on els nostres no només buscaven la victòria, sinó guanyar de més de 3 gols per així guanyar el gol average.

Però els primers trenta minuts van ser de domini altern en el marcador. Amb màxims avantatges de 1 a 2 gols tant pels nostres com pels visitants. A la fi dels primers 30 minuts el resultat era 16 a 14 favorable als nostres.

A la represa tot va seguir la mateixa tònica, amb molta igualtat en el marcador. Però sobre el minut 10, els calellencs van aconseguir marxar de 5 gols, tot un món tenint en compte com havia anat fins llavors el matx.

A partir d’aquí el Sant Boi, va intentar pressionar tota la pista, deixant molts espais que els calellencs van saber aprofitar per aguantar la diferència i guanyar el partit i el gol average.