dijous, 13 de maig del 2010

Tots volen l'aparcament soterrat

Els dos partits de l'oposició de l'Ajuntament de Calella, Convergència i Unió i el Partit Popular, han valorat positivament l'anunci fet recentment per l'equip de Govern de tirar endavant, abans d'acabar aquest mandat, la construcció del pàrquing subterrani a la zona del mercat municipal. Això sí, tots dos partits, han fet algunes puntualitzacions.

En el cas de CiU, el regidor Albert Torrent, ha destacat que la proposta que ara vol tirar endavant l'equip de Govern format pel PSC i Esquerra, ja la van proposar en el seu moment els convergents. En aquest sentit, Torrent explica que ara es demostra que no calia edificar per fer el pàrquing. Sigui com sigui, el regidor convergent creu que si es tira endavant és per motius electorals.

Albert Torrent considera que iniciar les obres al mes de març de l'any que ve serà un càstig excessiu per als comerciants de la zona ja que d'aquí a poques setmanes es comencen les obres del carrer Sant Joan. Segons el regidor convergent, s'haurien de fer primer les obres de l'aparcament i posteriorment les del carrer Sant Joan.

Per la seva banda, des del Partit Popular, Miquel Campoy celebra que l'equip de govern hagi decidit tirar endavant aquest projecte. Campoy però fa una reflexió sobre la inversió necessària per aquest projecte. Segons ell, no serà de 4 milions d'euros com diu el govern calellenc sinó de quasi 5 milions. En tot cas, creu que és necessària fer-la.

Miquel Campoy també ha recordat que el PP no volia una plaça plena de pisos. Els dos regidors de l'oposició van rebre la informació sobre les novetats d'aquest projecte durant la reunió de la comissió de seguiment del PEMU-Mercat i la comissió d'infraestructures i serveis creada a la ciutat.