divendres, 21 de maig del 2010

Trobada de caps d'escoltes

Aquest cap de setmana es fa a Calella una trobada de caps d'Agrupaments escoltes de la demarcació de Girona. Hi assistiran més de 100 monitors de 21 agrupaments diferents. Durant els dos dies es faran tallers i activitats, sobretot enfocades a la formació dels caps i a millorar la seva experiència.

L'objectiu de la trobada és posar en contacte tots els caps de la demarcació de Girona i crear espais de debat entre ells. S'ha preparat tot un extens programa d'activitats que ha explicat a Ràdio Calella Carla Casals, comissària de la demarcació. Així dissabte al matí es faran jocs de coneixença i un taller de resolució de conflictes ja que aquest tema és una demanda dels caps mateixos. I després, durant la tarda del dissabte "s'han creat set espais de debat i cada espai està centrat en diferents temes com quina incidència política tenen els caus en el municipi, el servei, la immigració... i hem convidat una persona experta en el tema perquè durant dues horetes parli amb els caps, solucioni dubtes, puguin crear debat" -ha apuntat Casals.

Acabats els espais de debat es fa una gincama per Calella de descoberta del poble i un concert a la nit. Diumenge matí faran jocs a la platja, un dinar popular i després, cap a les 4 o les 5, es farà el final de festa. Un seguit d'actes que es fan a Calella gràcies a la bona sintonia entre el CAP de la nostra ciutat i el consistori.

A la trobada no hi haurà nens ni nenes perquè és un cap de setmana només pels caps d'agrupament i també pels equips de direcció que no porten infants.