dilluns, 10 de maig del 2010

Presentació del Team Calella Triathlon

La Plaça de la Constitució ha acollit aquest diumenge al matí la presentació del Team Calella Triathlon; el grup de 40 esportistes que el proper diumenge prendran part de la Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme.

Ànims, aplaudiments i desitjos de molta sort. Aquestes han estat les paraules, els gestos i en definitiva l'escalfor que han rebut aquest diumenge al migdia els 40 corredors que prendran part del Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme el proper diumenge. Una presentació oficial que els ciutadans no s'han volgut perdre. En aquest sentit, cal destacar que el Challenge és esdeveniment esportiu que ha aconseguit implicar no només els propis participants sinó la resta de ciutadans de Calella i l'Alt Maresme, segons ha explicat l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé.

El Team Calella Triathon és una nova secció del Club d'Atletisme Calella que compta ja amb prop de 70 esportistes. Els que prendran part al Half Challenge són però una quarentena. Per la duresa de la prova i la combinació d'esportistes amateurs, aquests afronten el repte del Half Challenge amb l'objectiu de finalitzar la prova i no pas per fer marques, tal i com ha explicat el triatleta Joan Carles Castellà.

A l'acte d'ahir va haver diferents parlaments previs i posteriorment va fer-se la presentació dels esportistes, anomenats per megafonia un a un.

L'acte de presentació va comptar amb la presència de diferents regidors de l'Ajuntament, com el d'Esports, Jaume Puig, i la també senadora Montserrat Candini.