dimarts, 4 de maig del 2010

Victòria trascendent

CB Calella Termotur 74 – Malgrat 70: Gran victòria calellenca en el derbi, que fa que pràcticament tinguin la salvació directa a tocar.

La victòria de dissabte va ser molt important, ja que si la propera i última jornada el Malgrat perd els calellencs estarien matemàticament salvats i, si no fos així, una victòria calellenca també donaria la salvació als nostres. El Malgrat juga a la pista del Montcada, segon classificat que es juga el títol. També cal dir que es dóna el cas que el Malgrat juga el dissabte i els nostres diumenge. Per tant, en cas de derrota malgratenca, el partit del Calella no tindria cap tipus d’ importància.

Pel que fa el partit de dissabte fou un enfrontament molt ajustat, amb un Calella que va agafar els primers avantatges al principi. Tanmateix el Malgrat va reaccionar arribant a la mitja part amb empat a 32.

A la represa va seguir la igualtat, però amb la sensació que el verd- i- taronges, portaven més la iniciativa que nos pas els malgratencs.

De fet, es va arribar a l’últim minut de partit amb un avantatge pels nostres de 7 punts que en un parell de jugades els malgratencs van eixugar a només un. Però la serenor i els bons llançaments de tirs lliures dels calellencs van donar aquesta important victòria als nostres.