dilluns, 31 de maig del 2010

Èxit de la marxa contra el càncer

Èxit rotund de participació i implicació de la ciutadania de l'Alt Maresme i la Selva Marítima en la primera caminada solidària contra el càncer de mama celebrada ahir diumenge. Unes 2 mil persones van participar en una activitat que per primer any han organitzat Oncolliga Calella i les juntes locals de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Blanes.

La caminada va tenir dues sortides: des de Calella i des de Malgrat de Mar, i va acabar a Santa Susanna, lloc on es van fer les activitats lúdiques i festives que van culminar amb la caminada. En aquest sentit, es van lliurar 13 premis, entre ells, 3 estades a hotels rurals cedits pel Grup Serhs i 10 lots que incloïen sopars i vals de compra a diferents establiments de l'Alt Maresme.

A més, es van repartir unes 1500 botifarres que van cuinar els veïns del barri de les Creus de Pineda de Mar.

El doctor Pere Puig, un dels impulsors d'aquesta iniciativa i cap de la Unitat de Patologia Mamària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, considera vital l'optimisme davant la malaltia.

La primera caminada contra el càncer s'emmarcava en la setmana de la Sinologia. Recordem que el proper dimecres comença a l'Hospital de Calella el novè congres de sinologia i patologia mamària.