dijous, 6 de maig del 2010

Audiència Pública

L’Ajuntament de Calella ha convocat per aquest vespre una audiència pública. Acte obert a la ciutadania en el qual hi participaran les diferents formacions polítiques amb representació al plenari, que parlaran i debatran sobre el Pla Local de Joventut per al període 2010-2013, aprovat a principis del passat mes de febrer.

El document estableix accions concretes en l’àmbit de la joventut, que van des de la formació i l’educació, l’habitatge, la salut o l’associacionisme i el lleure, entre d’altres. Un pla que persegueix els següents objectius essencials: enfortir i donar continuïtat a les accions incloses en el pla 2007-2009; resoldre i créixer en aspectes deficitaris; i donar veu als joves calellencs.

Sobre això debatran els representants polítics municipals i després s’obrirà un torn obert de preguntes entre els assistents, tal i com ha explicat la regidora de Joventut, Pilar Rocafort.

El document es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern (PSC-ERC). CiU es va abstenir i el PP hi va votar en contra.

L'acte començarà a les 20h a l'Ajuntament vell.