dimecres, 26 de maig del 2010

Victòria per acabar

CF Calella 1 – Águilas 0: El Club de Futbol Calella ha acabat aquesta temporada amb un victòria.

Aquest cap de setmana va ser l’últim partit de la temporada pel calellencs, ja que en l’última jornada havien de jugar contra el Cerdanyola equip que es va retirar a la primera volta.

Els calellencs van afrontar aquest partit amb ambient de final de curs, en un partit on no s’hi jugaven res ni els nostres ni el visitants.

Els primers 45 minuts van ser de domini calellenc, sense gaires ocasions de gol. Amb empat a 0 es va acabar la primera part.

A la represa els jugadors de l’Águilas van sortir molt agressius. I fruit d’un parell d’entrades fortes, un dels jugadors visitants va ser expulsat.

Els nostres eren amos i senyors del partit i al minut 20 Dani van aconseguir el gol del definitiu 1 a 0. Victòria doncs, en l’últim partit d’aquesta temporada; una temporada que va venir marcada pel mal inici de la lliga , que no ha permès als nostres lluitar pels llocs de davant.