dimarts, 18 de maig del 2010

Escoltant idees

CiU de Calella vol fer participar els ciutadans en la vida política per copsar la seva opinió, els seus suggeriments i les reflexions per construir el seu projecte de ciutat. Ho fan a través de la campanya “Tinc una idea”, un instrument que la federació nacionalista ha definit com la manera de començar a impulsar el canvi a Calella.

Al llarg d'aquests propers dies CiU repartirà arreu de la ciutat uns opuscles on els calellencs podran conèixer tots els detalls de la campanya. La regidora i senadora calellenca, Montserrat Candini, ha explicat que la campanya “Tinc una idea” és una mostra més de la voluntat de CiU d'escoltar els ciutadans per crear un nou model de ciutat.

La portaveu convergent ha recordat que "de fet la nostra oficina ja està oberta dos dies a la setmana en la línia d'intercanviar opinions i tenir de primera mà el pols del que percep la gent de la gestió municipal. També hem sortit aquests dies amb una carpa perquè no és explicar sinó escoltar".

Candini ha explicat que arriben 2 grans blocs de queixes. Un sobre la percepció que Calella està molt bruta, i l'altre que no es gasten els diners en allò que la ciutadania percep com a realment necessari. CiU comparteix plenament aquesta tesi dels veïns. Segons Candini "hi ha un munt d'inversions que s'han fet al llarg d'aquests anys que han pujat molta quantitat de diners que en realitat invertits per necessitats molt més directes podien donar una transformació molt més cara i satisfactòria per als ciutadans".

En els opuscles els calellencs veuran que les seves idees es poden trametre a la federació convergent de tres maneres: Adreçar la butlleta a l'oficina d'atenció ciutadana de CiU al carrer Bruguera, enviar-la per carta a l'apartat de Correus 212 de Calella i enviant un correu electrònic a l'adreça tincunaidea@candinixcalella.cat.