dilluns, 10 de maig del 2010

Càpsula Half Challenge 1: Introducció

Ràdio Calella els ofereix durant tota aquesta setmana càpsules informatives del Half Challenge a les edicions informatives de les 9h, 13h i 19h.

En el nostre bloc fem un resum, a través de diverses entradetes, de les càpsules que els hem preparat.

El Maresme es prepara per tornar a disfrutar d’un gran esdeveniment esportiu. El Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional de mitja distància, es disputarà aquest diumenge amb la participació de 1060 esportistes vinguts de tot el món: Hong Kong, l’Índia, el Brasil, Nova Zelanda, Sudàfrica, Rússia, el Marroc o Bèlgica. Les delegacions més nombroses seran Gran Bretanya, en tercer lloc, França, en segon, i Espanya, que serà representada per 470 triatletes, dels quals molts calellencs, maresmencs i catalans.

Podran competir a nivell individual però aquest any, i com a novetat, s’ha introduït la possibilitat de participar al triatló en la modalitat d’equips de relleus. Això l’ha fet obrir les portes a esportistes no multidisciplinars i a aquells que físicament no estan preparats per a completar els tres circuits.
I com l’any passat, el Segon Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme serà també el circuit del Campionat del Món de Policies i Bombers 2010, en el qual hi competiran 125 triatletes.