divendres, 14 de maig del 2010

Josep Huguet visita el Maresme

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet ha visitat avui divendres la nostra ciutat i també diversos municipis del Maresme.

El conseller Huguet ha iniciat la visita a l'Ajuntament de la nostra ciutat, on ha tingut una breu trobada amb la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Carme Campà. Després s'ha desplaçat a la zona comercial del carrer Església on ha intercanviat opinions i impressions amb els comerciants. Josep Huguet ha destacat que la seva visita era d'un alt contingut econòmic.

Segons Huguet "són uns moments complicats però hem de mirar endavant com hem fet sempre els catalans; ens en sortirem perquè tenim bona gent en l'empresa, la ciència i la recerca".

El conseller Huguet ha dit que el sector turístic i en general tots els sectors econòmics de Catalunya se'n sortiran abans que la resta d'Espanya de la crisi. Huguet ha afirmat que el sector turístic "és un sector que està fent esforços cap a un canvi de model, sense renunciar al turisme vacacional, acompanyant-lo d'una qualitat i una especialització".

Després de Calella, el conseller Josep Huguet ha visitat l’Ajuntament de Pineda, on ha mantingut una reunió amb l’alcalde del municipi, Xavier Amor. També és previst que visiti El Masnou. Posteriorment, es reunirà amb representants del sector comercial i turístic de la zona. La visita a la comarca del Maresme finalitzarà al municipi d’Alella.