dimecres, 5 de maig del 2010

Marc Bartra, premiat

La junta directiva de la Penya Solera barcelonista de Calella lliura aquesta nit una nova edició del Memorial Mario Munt. És un guardó que es dóna a jugadors joves del Futbol Club Barcelona, que juguin al Barça Atlètic i que tinguin projecció en aquest esport. Aquest any el guanyador és Marc Bartra.

Marc Bartra, nascut al poble tarragoní de Sant Jaume dels Domenys l'any 1991, és el guardonat d'aquest any del Memorial Mario Munt. Juga a la defensa central i ha estat el més votat per la Junta Directiva de la Penya Solera. Ja ha jugat al primer equip, perquè el dia 14 de febrer d'aquest 2010 Pep Guardiola el va fer debutar en Lliga contra l'Atlètic de Madrid. Juga amb la selecció espanyola sub18 i és un habitual de la selecció catalana. Va arribar a Can Barça de la pedrera de l'Espanyol i va sonar com a possible fitxatge pel Madrid. La seva polivalència és una de les seves més grans armes. Pot jugar de central per tots dos costats i fins i tot de lateral dret. És molt ràpid al tall i com la immensa majoria de jugadors de la Masia, destaca per la seva capacitat de lluita i sacrifici, a més de tenir un joc aeri potent.

Bartra serà un nom destacat del futur blaugrana si tenim en compte la tradició del Memorial Mario Munt. Han estat premiats jugadors com Iniesta, que no va poder venir perquè estava seleccionat amb la sub18 espanyola. Sí que van recollir el premi personalment el porter Jorquera, Damià i Rodri. Van venir també els pares de Bojan Krkic i el pare de Gay Asulin.

I per recollir el de l'any passat, de Tiago, va venir Jacint Borràs, responsable del Barça Atlètic, que també vindrà aquest any. Juli Fàbregas, president de la Penya Solera, recorda que molts dels premiats s'han consagrat com a bons futbolistes.

Aquest premi reconeix jugadors joves i es es lliura en honor a un dels fundadors de la Penya Solera.

El premi s'entrega aquesta nit en un sopar a l'Hotel Vila, amb els socis, la Junta Directiva, Jacint Borràs i Enric Bosch, relacions públiques de les penyes del Futbol Club Barcelona.