dijous, 6 de maig del 2010

Portes obertes a l'IES Bisbe Sivilla

Quan arriba el mes de maig molts centres educatius realitzen jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta educativa. És el cas de l'IES Bisbe Sivilla de Calella que imparteix, entre d'altres, diversos cicles formatius de grau mitjà i superior relacionats amb el món del turisme i la restauració. Els futurs alumnes tindran l'oportunitat de veure les instal·lacions d'aquest centre el proper diumenge.

L'IES Bisbe Sivilla celebra aquest proper diumenge una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer la seva oferta de cicles formatius. En aquest sentit, i entre altres instal·lacions, els visitants podran conèixer les interioritats del restaurant El Rebost del Bisbe. Un restaurant que funciona amb els alumnes que cursen cicles formatius de grau mitjà o superior cuina, pastisseria, restaurant bar o forneria.

La jornada de portes obertes es farà entre les 11 del matí i la 1del migdia .

Actualment hi ha un centenar d'alumnes que cursen alguns dels cicles formatius que s'imparteixen en aquest centre educatiu calellenc.

L'oferta educativa de l'IES Bisbe Sivilla es completa amb cicles formatius d'Hoteleria, cicle superior d'agències de viatge o d'informació i comercialització turística i d'activitats físico-esportives. També s'imparteix l'ESO i Batxillerat.