dimarts, 11 de maig del 2010

Categoria salvada

Llefià 92 - CB Calella Termotur 82: Els calellencs esquiven la promoció de descens a l’ultima jornada de lliga gràcies a la derrota del Malgrat a casa.

Tot i la derrota per 92-82, els homes de Sergi Aznar han aconseguit salvar la categoria sense haver de disputar cap fase de promoció de descens gràcies a les 4 victòries en les 5 últimes jornades. Els calellencs van estar pendents del resultat del Malgrat (que jugava dissabte a la tarda) ja que tenien un difícil partit davant el Montcada que lluitava per quedar 2n. Tot i haver-hi moments del partit que el Malgrat va estar guanyant de fins a 28 punts, els del Montcada els van vèncer al final per 2 punts de diferència (77-79) i automàticament aquesta derrota donava el 10è lloc als calellencs sense encara haver disputat el seu partit contra el Llefià. Per tant, els calellencs van anar a jugar el partit contra els badalonins amb la feina feta.

De fet els nostres van anar amb només sis efectius i inclús va jugar el seu entrenador, Sergi Aznar. Per tant, derrota dolça dels calellencs que han acabat la lliga, salvant la categoria de forma directa.