dilluns, 17 de maig del 2010

Sylvain i Boman, campions del Half

El francès Sudrie Sylvain s’ha proclamat guanyador del segon Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme.

Sylvain, que té a les seves esquenes diversos títols al seu país, ha creuat la línia de meta amb un temps de 3 hores 35 minuts i 47 segons.

El segon a arribar a línia de meta ha estat el també francès François Chabaud. També ha pujat al pòdium el finlandès Jarmo Harstad. Pel que fa als espanyols, el primer ha estat un dels favorits, Víctor Manuel del Corral. El guanyador del passat Half Challenge, Clemente Alonso ha quedat enguany en cinquena posició.

Pel que fa a la categoria femenina, la clara favorita, la belga Sofie Goos, ha creuat finalment la línia d'arribada en segona posició, en perdre el seu avantatge inicial quan faltaven 10 kilòmetres per acabar la cursa, tal i com ha explicat a l'especial fet en directe aquest diumenge per la nostra emissora. La primera ha estat la sueca Tiina Boman, que ha marcat un crono de 4 hores 5 minuts i 17 segons i que ha definit aquesta prova "com una de les millors places".

Pel que fa a l'equip calellenc, el Team Calella Triathlon, el primer a creuar la línia de meta ha estat Joan Carles Castellà que ha fet un temps de 4 hores 20 minuts i 57 segons. Castellà ha quedat en el lloc 65 de la classificació general.

El segon Half Challenge Costa de BCN-Maresme s’ha disputat amb total normalitat.

Més de mil 100 triatletes provinents de més de 30 països han pres part a nivell individual i hi ha hagut 20 equips de relleus. Al final han acabat la prova 694 triatletes.

Recordem que el Half Challenge constava d'una prova de natació d'1'9 quilòmetres, 90 quilòmetres en bicicleta i una mitja marató, és a dir, 21 quilòmetres que transcorrien per gran part de la comarca. En total hi ha hagut 300 voluntaris que han col.laborat amb l'organització del triatló.