dimarts, 11 de maig del 2010

Cristina Gómez, cap de llista ERC a Calella

La calellenca Cristina Gómez ha estat escollida per unanimitat cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Calella per a les eleccions municipals de 2011. Una notícia que s'ha conegut aquesta passada nit ja que la secció local d’Esquerra a Calella va celebrat ahir al vespre l’assemblea extraordinària d’elecció de cap de llista de cara a les eleccions municipals que es celebraran el 22 de maig de l’any vinent.

La nova cap de llista ha explicat a Ràdio Calella com afronta aquest repte. Destaca que ara es centrarà en l'elaboració de grups de treball per elaborar el programa i una llista electoral que sigui engrescadora.

La nova cap de llista d'Esquerra a Calella ha avançat que el seu objectiu és consolidar la presència del seu partit dins l'Ajuntament i poder continuar la feina feta fins ara al llarg de quasi 3 mandats. Gómez ha explicat que al llarg d'aquests tres mandats en què Esquerra ha estat a l'equip de Govern de Calella "la ciutat ha experimentat una gran transformació".

Cristina Gómez és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona finalitzant la carrera a la Universitat d’Estocolm, a Suècia. Ha realitzat els cursos del Doctorat en Ciències Polítiques i Socials a la Universitat Pompeu Fabra en l’actualitat està cursant estudis de psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha treballat en la realització de diversos estudis en l’àmbit social, a l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona i a la Fundació Jaume Bofill, entre d’altres, i actualment treballa al grup d’Esquerra Republicana de Catalunya de la Diputació de Barcelona. És vicepresidenta de la Federació comarcal d’Esquerra Maresme i secretària d’Organització de la Regió Metropolitana de Barcelona d’Esquerra alhora que des del 2007 és Consellera Nacional d’Esquerra.