dimarts, 11 de maig del 2010

Permanència a tocar

UEHCalella 36 - St Esteve Palautordera 33: Victòria merescuda dels calellencs que s’apropen cada cop més a la permanència.

Els unionistes, que fa unes jornades tenien un peu a la segona catalana, han reaccionat de forma extraordinària i després de la victòria d’ aquest cap de setmana la salvació és molt a prop.

El partit de dissabte va venir marcar pels atacs i les fluixes defenses dels dos equips. Per tant, l’encontre va començar molt igualat fins que els calellencs van pujar una mica el to defensiu. D’aquesta manera van agafar un avantatge de 6 gols, que va ser reduït pels visitants a només dos (17 a 15) a la fi dels primers 30 minuts.

La segona part va seguir la mateixa tònica, amb els calellencs dominant el marcador, però amb el Sant Esteve sense abaixar la guàrdia. Al final però, bon joc de la UEHC i nova victòria que els apropa a la salvació.

A la propera jornada s'enfrontarà al Sant Vicenç dels Horts.