dijous, 27 de maig del 2010

Concentració a l'Hospital

Una vuitantena de treballadors de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s'han concentrat aquest migdia al vestíbul de l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

Els treballadors, entre els quals hi havia metges, infermeres i personal administratiu d'aquest centre hospitalari, estaven convocats per Metges de Catalunya i el Sindicat d'Infermeria de Catalunya per mostrar el seu rebuig a les mesures anunciades pels governs espanyol i català per reduir el dèficit públic. Aquests sindicats consideren que el pla d'austeritat en l'àmbit sanitari és injust i castiga un col·lectiu amb una major responsabilitat i sobrecàrrega de treball. Així ho ha dit la presidenta del Comitè d'Empresa de l'Hospital de Calella i membre de CCOO, Marina Saavedra.

Els treballadors consideren que el govern hagués hagut de prendre altres mesures per combatre el dèficit i que no afectessin la sanitat.

Aquest matí s'han pogut veure pancartes amb els lemes “Metges i Pacients no en tenim la culpa” o “La Salut no es rebaixa”. Segons els sindicats de l'àmbit sanitari, les protestes s'intensificaran en les properes setmanes.