dilluns, 24 de maig del 2010

De petanca

Calella s'ha omplert aquest cap de setmana de jugadors de petanca d'arreu en la tercera edició de l’Open Internacional de Petanca Costa del Maresme. Aquest esdeveniment esportiu, que organitzen els ajuntaments de Calella i Sant Pol de Mar, ha tingut lloc al Passeig Manuel Puigvert i ha comptat amb la participació d’uns 400 practicants a la petanca vinguts d’arreu de l’Estat espanyol, França i el Marroc.

L'empresa encarregada d'organitzar aquest Open és Oh Show and Events. Un dels seus responsables, Juli Tardío, ha destacat que una vegada més, la comarca del Maresme demostra que gràcies a la col·laboració de dos municipis s’aconsegueix organitzar grans esdeveniments; un esdeveniment però que aquest any ha comptat amb menys participants.

L’Open de petanca ha comptat també amb servei de bar i un espai de lleure infantil amb circuit d’educació vial, llits elàstics i castell inflable per als més menuts.

D'altra banda, el cap de setmana del 12 i 13 de juny arribarà a Calella la Tercera Fira Reinaxentista que també organitza Oh Show and Events.

Aquesta fira recrea com era la ciutat durant l'època renaixentista amb tot tipus d'espectacles culturals i socials.