dilluns, 24 de maig del 2010

Trobada de la gent gran

Càritas Calella celebrarà aquest diumenge la novena Trobada Parroquial amb la Gent Gran. La iniciativa permet a aquest col·lectiu compartir un matí de diumenge amb amics i coneguts i canviar la rutina diària.

La trobada començarà a les 11 del matí amb un concert a la plaça de l’Església, al que li seguirà la missa commemorativa. Càritas Calella, impulsora de la iniciativa conjuntament amb la regidoria de Serveis Socials i la Parròquia, ha demanat la col·laboració indispensable dels voluntaris.

Sortosament hi ha moltes persones que podran assistir-hi pels seus propis mitjans, però n’hi ha d’altres que necessiten ajuda i acompanyament perquè no es valen per sí soles. Només cal anar-les a buscar a casa o a la residència i portar-les fins la plaça de l’Església. La crida l’ha fet la responsable de Càritas, Júlia Liquete qui ha dit que “ens caldria tenir-ne tants com persones que vulguin anar a la festa i no puguin pels seus propis mitjans. Les cadires de rodes necessiten algú que les condueixin”.

L’organització de la Trobada Parroquial demana a totes les persones interessades en assistir a la festa i que necessiten ajuda que ho facin saber a la Regidoria de Serveis Socials, trucant al número de telèfon 93.766.15.52. Els aniran a buscar aquest diumenge, a 2/4 d’11 del matí, per portar-los fins la plaça de l’Església on a les 11 els Veterans de Can Salom oferiran un concert.

Després del concert, s’oficiarà la missa dominical, que s’avança 30 minuts per ajustar-se als horaris de la gent gran que està a les residències. En acabar, pica-pica per tothom i diverses actuacions musicals, entre elles la que ha preparat Dones de Calella.

Aquí acaba el programa d’una trobada molt esperada per tota la gent gran de la ciutat pel seu tarannà festiu: “és una trobada no només pels solitaris sinó per aquells que tampoc no comparteixen un grup social"-ha apuntat Liquete.

Aquests darrers dies Càritas Calella ha repartit els díptics de la Trobada, on s’hi recull el programa de la festa i que està il·lustrat amb una fotografia del roure centenari que hi ha davant l’ermita de Santa Maria del Montnegre.