dimarts, 25 de maig del 2010

Nou concurs de cartells de la Fira de Calella i l'Alt Maresme

La Regidoria de Fires de l'Ajuntament de Calella convoca el setè concurs de cartells per a la propera Fira de Calella i l'Alt Maresme que enguany arriba a la trentena edició i que es farà entre el 23 i el 26 de setembre. El premi l'atorga Ràdio Calella-Maresme Digital 2.

Ja s'ha obert una nova convocatòria del concurs de cartells per il·lustrar la Fira de Calella i l'Alt Maresme. Enguany aquest certamen arriba a la seva trentena edició i es farà entre els dies 23 i 26 de setembre. Els participants hauran d'incloure en la seva il·lustració que es tracta d'una mostra de productes, tradicions i costums catalanes i que aquest any es celebra també a la ciutat altmaresmenca la Fira Gegantera de Catalunya. Enguany, i com a novetat d'aquest concurs, és que els internautes podran conèixer en tot moment les propostes que es presentin.

La Fira de Calella i l'Alt Maresme Maresme aplega cada any nombrosos expositors i artesans d'arreu de Catalunya. Enguany, i malgrat ser temps de crisi, de moment hi ha força inscripcions.

L'any passat es van presentar al concurs de cartells una trentena de persones d'arreu de Catalunya i també de València. El concurs està dotat amb 900 euros que atorga Ràdio Calella-M2. Les bases del concurs es poden consultar a www.firadecalella.cat o a www.calella.cat. El termini per presentar treballs acaba el 18 de juny a les 14 hores.