dimecres, 12 de maig del 2010

Tornen a casa per maig

Després de 45 dies d'aventura fent el camí de Santiago, aquest matí han arribat a Calella el grup dels 4 integrants del Calella Marxa que el 29 de març van partir caminant cap a Finisterre. Tota una aventura de la qual tornen molt satisfets. De fet, ja pensen en emprendre'n una de nova.

Són una expedició formada per 3 calellencs i un pinedenc, tots membres del Grup Calella Marxa. Durant 45 dies han fet bona part del camí de Santiago fins arribar a Finisterre. Martí Barrera, Martí Campeny, Manuel Losada i el pinedenc Joan Pou han fet un recorregut d'uns 1.300 quilòmetres en 45 etapes, una per cada dia que ha durat el viatge. Tots tres han arribat satisfets de la seva aventura tot i que han reconegut que hi ha hagut 2 moments molt durs.

Un moment complicat de l'aventura va ser abans d'arribar a Tudela, al Canal Imperial de Aragón, on van passar per uns camins de pedra de 22 quilòmetres que van provocar, segons reconeix Martí Barrera, llagues als peus. Tots 4 però valoren molt positivament l'aventura.

Sigui com sigui, després de 45 dies caminant, avui la tornada a casa s'ha produït en tren. A les 11 d'aquest matí s'ha fet una recepció oficial a l'Ajuntament de Calella. El mateix lloc des d'on van partir el 29 de març.