dilluns, 3 de maig del 2010

Presentació dels equips Santiveri-Termotur

Els integrants dels 2 equips del “Santiveri-Termotur” que participaran a la cursa ciclista Titan Desert Nissan 2010 esperen acabar la prova pujant al podi per equips i avui mateix han començat la prova al Marroc. Dissabte al migdia es va presentar la prova a Calella.

La formació “Santiveri-Termotur” afronta la prova ciclista més exigent del món amb aspiracions de fer-hi un bon paper. Sobretot l'equip integrat per Olano, Mauri i Francesc Xavier Carnicer. Exciclistes professionals que recorreran la muntanya de l'Atles i el desert del Sàhara durant 5 dies, entre avui i divendres 7 de maig. Tornaran a Barcelona el dissabte vinent, dia 8, un cop hagin superat una cursa maratoniana de 5 etapes entre 80 i 130 km, la més llarga. El recorregut de l’edició 2010, la més dura de la història de la Titan Desert, és totalment nou i els corredors aniran de Maadid a Ouarzazate. La previsió és arribar-hi tots 6 i ser dels capdavanters, segons ha destacat el ciclista Melcior Mauri.

En aquests resultats hi confien els ciclistes i també els seus patrocinadors. Un d’ells l’empresa pinedenca Termotur, dirigida pel calellenc Miquel Tur, habitual patrocinador d’equips i disciplines esportives de la ciutat de Calella i proves de nivell mundial com la Titan Desert, que porten el nom del Maresme fronteres enllà

A part dels logos de Santiveri i Termotur, els integrants de l’equip portaran també els colors de Costa de Barcelona-Maresme, representada dissabte pel seu president, Joan Campolier. Un sector privat que uneix esforços amb el sector públic, també present a l’acte, per recolzar l’esport i promocionar la destinació, creada al 2007, i que ja comença a recollir fruits, segons ha declarat Josep Maria Juhé, alcalde Calella i president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

La Titan Desert Nissan 2010 és una cursa oberta als amants de la bicicleta, on no només hi poden participar professionals de l'esport, sinó també gent que ho fa com a hobby i com a repte personal, que surt a entrenar i ho compagina amb la seva feina. És el cas de 2 components del segon equip del “Santiveri-Termotur”, on hi competeteixen el director hoteler calellenc Lluís Calsapeu i Lluís Gou, empresari d'Igualada. Podran comptar amb el reforç de Joan Carles Castellar, també calellenc, exciclista professional de l'equip del Futbol Club Barcelona i que es pren la Titan Desert com una immillorable preparació per mig triatló Challenge Costa de Barcelona-Maresme que es disputarà el dia 16, només una setmana després que torni del Marroc.